PRACUJTE TAM, KDE si navzájem pomáháme.

Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Jsme hrdí na to, co děláme. Zákazníkům nabízíme kvalitní zboží a vstřícnou obsluhu. Svým zaměstnancům jistotu a budoucnost. Vytváříme takové prostředí, aby se u nás dobře nakupovalo i pracovalo.

Co vás čeká

Hledáme odborníka na administraci a rozvoj platforem Azure a Office 365, který se připojí k našemu týmu a pomůže nám posilovat a zdokonalovat naši cloudovou infrastrukturu. Na této pozici budete zodpovědní za implementaci, konfiguraci a údržbu služeb Microsoft Azure a Office 365, s důrazem na správu identit, zabezpečení a řízení přístupu v cloudu Azure.

Budete mít na starost návrh a správu řešení založených na Azure, včetně zajištění jejich bezpečnosti a souladu s firemními politikami. Vaším úkolem bude také integrace služeb Office 365 do stávajících podnikových aplikací a optimalizace celé infrastruktury. Budete aktivně monitorovat systém, řešit technické problémy a poskytovat technickou podporu a školení interním uživatelům.

Rovněž se budete podílet na pravidelných kontrolách konfigurace, aktualizaci dokumentace a komunikaci s externími partnery. Klíčovou částí vaší role bude nejen reaktivní, ale i proaktivní řešení problémů a správa incidentů v MS systémech.

Pokud máte zkušenosti s Azure administrací a cloudovými technologiemi, silné analytické myšlení a dokážete efektivně spolupracovat na ICT projektech, rádi bychom vás pozvali k podání přihlášky. 

Rozdělení prostředí / součástí Azure:
portal.azure.com / 70%                 zdroje, virtuální server, DB, SaaS, PaaS apod.
dev.azure.com / 20%                      nasasazování kódu, řízení projektů, správa oprávnění
admin.microsoft.com / 10%         administrace M365, intune, entra ID, aplikace… 

Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- před Vánoci 13. mzda
- po 3 letech 25 dní dovolené
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- možnost home office
- stabilizační kvartální odměna až 4 %


Fajn, že jste dočetl/a až jsem. Teď už jen stačí poslat nám svůj životopis.


Koordinace