PRACUJTE TAM, KDE máte jistotu stabilního zaměstnání. 

Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Jsme hrdí na to, co děláme. Zákazníkům nabízíme kvalitní zboží a vstřícnou obsluhu. Svým zaměstnancům jistotu a budoucnost. Vytváříme takové prostředí, aby se u nás dobře nakupovalo i pracovalo.

Hodil by se nám zkušený „maloobchoďák“ na pozici podpora prodeje pro hypermarkety Globus, který bude mít za úkol zvyšovat obchodní výsledky a zlepšovat procesy na našich hypermarketech. Hledáme člověka, který má několikaletou praxi s vedením obchodu nebo většího týmu a dokáže se efektivně přizpůsobit dynamickému prostředí maloobchodu, implementovat nové trendy. Na této pozici budete zejména rádcem a pomocníkem pro a vedoucí oddělení našich hypermarketů pro sortimentní kategorie TRVANLIVÉ POTRAVINY.

Co vás čeká?

Budete často na cestách, nápady a projekty nerealizujeme v kanceláři, ale přímo na hypermarketech, kde sbíráme podněty a předáváme zkušenosti. Vaším úkolem bude propojovat koordinaci (zejména sortimentní management, marketing a další s našimi hypermarkety). Cílem této pozice je pomáhat hypermarketům k zajištění lepších výsledků, atraktivnější prezentací zboží a nastavováním procesů, také školení zaměstnanců. Plánování a koordinace veškerých aktivit (spolupráce s dodavateli, příprava menších kampaní apod.)

Koho hledáme?
Rozhodně se neobejdete bez předchozí zkušeností v maloobchodu (nákup nebo provoz), znalost sortimentu (trvanlivých potravin) bude pro každého kandidáta velkou výhodou. Nutností je zkušenost s visual merchandisingem. Pozice je vhodná pro muže i pro ženy.


Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- před Vánoci 13. mzda
- po 3 letech 25 dní dovolené
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- možnost home office
- stabilizační kvartální odměna až 4 %


Pokud máte zájem stát se součástí našeho týmu a pomoci nám rozvíjet naše hypermarkety, neváhejte a pošlete nám svůj životopis s motivačním dopisem. Těšíme se na Vaši odpověď!


Koordinace