Co tě jako Vedoucího směny čeká?

Vedoucí směny zodpovídá za restauraci v nepřítomnosti manažera restaurace. Stará se o to, aby vše šlapalo jako na drátkách. Od kvality vydávaných produktů, přes bezchybný zákaznický servis, organizaci práce celého týmu až po administrativu spojenou s inventurou, objednávkami a plánováním směn. Počítej ale s tím, že je potřeba být stále součástí provozu! Naši vedoucí směn jsou totiž stále většinu pracovní doby zároveň pizzaři, kteří jdou příkladem celému týmu. 

 

Koho hledáme?

Základem úspěchu našeho konceptu je rychlost! Chceme proto do týmu snaživého člověka, který se co nejdříve stane plnohodnotnou posilou celého týmu, a navíc šéfem pizzařů, kterým bude svou prací vzorem. Hodit se ti bude předchozí zkušenost s vedením lidí. Budeme si rozumět, pokud jsi houževnatý člověk. To je totiž osobnostní vlastnost, které si u nás velmi ceníme. Díky ní nám totiž lidé rostou pod rukami a pomáhají nám zdolávat všechny výzvy, které se před námi objevují. Jsi náš člověk, pokud víš, že práce v gastronomii není zrovna procházka růžovou zahradou, často ale i fyzická a psychická dřina. Ovšem vykoupená pocitem z dobře odvedené práce, spokojeným zákazníkem a dobrou partou kolegů.

 

Co za to? 

  • Férové mzdové ohodnocení, které napřímo ovlivňuješ svým výkonem a dobře odvedenou prací. 
  • Plánování směn v režimu krátký/dlouhý týden.  
  • Plné břicho – na každé směně si můžeš dopřát jídlo, na které tě rádi pozveme. 
  • Pokud máš ambice posouvat se dál, můžeš časem postoupit na vyšší pozici. 
  • Patříme ke stabilním a zdravým firmám na českém trhu. Výplata na pásku a peníze 15. dne v měsíci na účtu jsou pro nás samozřejmostí.
  • Tvé sportovní aktivity podpoříme dotovanou Multisport kartou.

 


BB/360 Pizza - Vodičkova